hondentraining en -opvoeding in Den haag

Puppycursus

In deze puppycursus leg je het fundament voor het opvoeden van je puppy tot een sociale, stabiele hond. De nadruk ligt op het socialiseren en habitueren, en het opbouwen van een sterke band tussen jou en je puppy.  

Je PUPPY leren opvoeden

Wat leren jij en je hond in de puppycursus

De puppycursus is geschikt om te starten voor alle puppy’s vanaf 8 weken leeftijd tot ongeveer 16 weken. De lessen in de puppycursus worden ingericht op de leeftijd en ontwikkelingsfase van je puppy. 
Het opvoeden van een puppy brengt nogal wat uitdagingen met zich mee. Hoe socialiseer je je puppy? Hoeveel moet je puppy slapen? Hoe laat je je puppy kennismaken met mensen, dieren, geluiden en nieuwe omgevingen? In deze puppycursus leren jij en je puppy om te gaan met allerlei nieuwe situaties, op een prettige manier waarbij de pup zich veilig voelt en positieve ervaringen opdoet. 

Zo maken we tijdens de lessen o.a. gebruik van materialen en attributen om de puppy’s aan te laten wennen. We leren ze om niet achter fietsers of joggers aan te rennen en ze maken kennis met verschillende mensen en honden. Veel aandacht besteden we ook aan het opvoeden van de puppy en de typische puppygedragingen die hierbij horen. Je leert effectieve manieren om het puppybijten en opspringen in goede banen te leiden en ongecontroleerd gedrag te doorbreken en rust aan te bieden. Met heldere oefeningen leer je je pup op te voeden tot een stabiele, zelfverzekerde hond.   

In de puppycursus leren de pups socialisatie en gehoorzaamheidsoefeningen.
puppycursus

Praktische informatie

Startdata:
22 april (maandag) – VOL
30 mei (donderdag)
1 juli (maandag) – korte cursus ivm vakantie

Foto's uit de praktijk

Wat andere baasjes zeggen