HONDENTRAINING EN -OPVOEDING in den haag

Individuele training

Je hebt behoefte aan hulp bij het opvoeden van je hond, en wilt graag alle aandacht voor jou, je hond en jullie leerwensen en vragen. Dan is individuele privétraining geschikt voor jullie! 

hulp bij de opvoeding van je hond

1-op-1 training voor jou en je hond

Individuele training helpt je hond en jou bij specifieke leerwensen. Trekt je hond aan de lijn? Komt hij niet wanneer je hem roept? Is je hond onrustig en druk of blaft hij de hele buurt bij elkaar als de bel gaat? Of zijn groepslessen niet geschikt voor jou en je hond, bijvoorbeeld omdat je hond recent uit het buitenland of asiel is geadopteerd?

Privélessen zijn ideaal voor jou en je hond als groepslessen niet passen of als je specifiek aan een leerwens wilt werken. Met individuele training aan huis, kun je al je vragen stellen en werken we direct aan een specifiek onderwerp. Zeker ook als je een puppy in huis hebt gehaald en duizend-en-een vragen hebt over de opvoeding en gedrag, is individuele training aan huis een ideale optie!

Bij gedragsproblemen, als jouw hond ongewenst gedrag vertoont vanuit angst of agressie, kan ik jouw en je hond helpen middels gedragstherapie.

Jullie eigen leerwensen

Hierbij kan ik jou helpen

individuele hondentraining

Voor een geslaagd resultaat

Als je met mij aan de slag gaat middels privé trainingen staan jouw leerwensen en vragen centraal. Op jullie eigen tempo en met heldere oefeningen en tips, gaan wij samen aan de slag. Zo zul je het gedrag van je hond beter gaan leren lezen en begrijpen. Je zult gaan begrijpen waarom je hond bepaald gedrag vertoont en dit op tijd gaan herkennen en kunnen bijsturen. Ik sta voor jullie klaar om naar een duurzaam resultaat en het gewenste gedrag toe te werken.
Je leert op een beloningsgerichte manier je hond op te voeden en trainen, waarbij de hond ook duidelijke grenzen aangeleerd krijgt. Dit vergt tijd, geduld en consequent handelen. Ben jij daartoe bereid, dan ben je bij mij aan het juiste adres! 

individuele training

Praktische informatie

Foto's uit de praktijk

Wat andere baasjes zeggen

Heb je vragen over dit aanbod? Stuur me gerust een berichtje.