Handige info

Zoek je informatie over honden-, oppas, voeding, snacks, in het algemeen of specifiek? Dit is een selectie van mijn favoriete websites:

De NVGH is de Nederlandse Vereniging van Gedragstherapeuten voor Honden. Het beroep van Kynologisch Gedragstherapeut is een vrij beroep, dit betekent dat iedereen zich gedragstherapeut, hondenspecialist, hondengedragscoach of hondengedragskundige kan noemen. Bij een gedragstherapeut die aangesloten is bij de NVGH weet je zeker dat je te maken hebt met een professional die gecertificeerd is en zich continu bijschoolt en up-to-date is met de laatste kennis en ontwikkelingen. Ook ik ben aangesloten bij de NVGH.   

De NVFD is de Nederlandse Vereniging voor Dierfysiotherapie bij dieren. Op de website van de NVFH vindt je een uitgebreide lijst van gediplomeerde dierenfysiotherapeuten in heel Nederland. 

Op deze website tref je een lijst van gediplomeerde osteopathie therapeuten. Een behandeling door een osteopaat kan een verstandige keuze zijn wanneer je hond lichamelijk en/of mentale klachten vertoont waarbij een directe oorzaak lastig te achterhalen is.

Op de website van Doggo kun je terecht voor veel verschillende en up-to-date informatie over (bijna) alles wat met honden te maken heeft. Van overzichten van diverse professionals tot een hele bibliotheek aan interessante informatieve artikelen, 

Voor verantwoorde snacks kun je terecht bij Hypodogs. Bij mijn collega Kim koop je lekkere en verantwoorde hondensnacks zoals kauwrepen, beloningskoekjes, zalmhuid en diverse soorten trainers. Ontvang 5% korting op je eerste aankoop bij gebruik van deze code: PUK#Hypodogs.

Op de website van MijnOppashond kun je op zoek gaan naar de perfecte match voor een oppas voor jouw hond. De oppassers die aangesloten zijn op dit platform, kunnen aantonen zijn dat zij daadwerkelijk over voldoende kennis bezitten om als veilige en verantwoorde oppasser te functioneren. Ook kun je de hulp van de aangesloten hondenscholen inroepen bij het kiezen van de juiste match of om mee te kijken bij een ontmoeting tussen de oppashond en de eventuele eigen hond van de oppasser. 

Op de website van Prins kun je veel handige informatie vinden over voeding en de gezondheid van honden en katten. 

Heb je een vraag? Stuur me gerust een berichtje!