hondentraining en -opvoeding in den haag

Basiscursus

In deze cursus leren jij en je hond de belangrijkste basisvaardigheden. De nadruk ligt op het opbouwen van een fijne onderlinge band en samenwerken.  

Je hond leren luisteren

Wat leren jij en je hond in de deze cursus

De basiscursus is geschikt voor alle honden vanaf ongeveer 5 maanden. Deze cursus is tevens het vervolg op de puppycursus. Ook honden die geadopteerd zijn uit het buitenland of het asiel kunnen starten met deze cursus.
Let op: de cursus is niet geschikt voor honden die angstig of agressief gedrag vertonen, hiervoor bieden wij gedragstherapie aan. 
Zoals de naam al aangeeft, legt deze cursus de juiste basis voor een fijne onderlinge band. Jij en je hond leren prettig samenwerken aan de hand van positieve en ongedwongen oefeningen. De oefeningen worden in de lessen stap voor stap aangeleerd. Zitten, liggen, wachten en blijven, hierkomen, wandelen aan een ontspannen lijn, loslaten van een speeltje, aandacht voor de eigenaar vasthouden en negeren van prikkels in de omgeving. Dit en meer komt aan bod, afgewisseld met speelse opdrachten. Je leert tijdens de lessen de lichaamstaal van je hond steeds beter kennen en hoe je hond het beste leert. Ook is er voldoende ruimte voor individuele vragen en leerdoelen. 

Basiscursus

Praktische informatie

Startdata:
27 mei (maandag)
29 augustus (donderdag)
16 september (maandag)

Foto's uit de praktijk

Wat andere baasjes zeggen