Basiscursus

Liever privétraining? Dat kan ook! Tijdens werkdagen in de middaguren bij u thuis of op een buitenlocatie. Voor meer informatie neem contact op via 06-199 991 74 of stuur een mail!
LET OP: Gemiddelde wachttijd is ongeveer 4 weken.


De basiscursus is geschikt voor alle honden vanaf ongeveer 6 maanden oud en is tevens het vervolg op de puppy- en pubercursussen. Ook kunt u deelnemen aan de cursus als u een (oudere) hond geadopteerd of uit het asiel heeft.
De basiscursus is niet geschikt voor honden* die zich angstig voelen in nabijheid van andere honden en/of mensen en honden* die uitvallen aan de lijn. (*Deze honden helpen wij graag middels privétraining of gedragstherapie.)

Tijdens de lessen leren u en uw hond de basisoefeningen voor een prettige samenwerking. De nadruk ligt op het opbouwen en onderhouden van een goede band. Een sterke vertrouwensband met uw hond betekent investeren in tijd en aandacht voor uw hond. Door op een positieve en ongedwongen wijze met uw hond bezig te zijn, investeert u in een sociale en lieve huishond, een maatje voor het leven.
Alle oefeningen worden stap-voor-stap aangeleerd en op maat aangeboden. En een oefening die uw hond al beheerst, wordt verder uitgebouwd.

Praktijk en theorie

In deze cursus leren u en uw hond de basisvaardigheden zoals zitten, liggen, hierkomen, wandelen aan de lijn, aandacht voor u en negeren van omgeving, loslaten van een speeltje. Tijdens de lessen krijgt u tevens meer inzicht in de lichaamstaal van uw hond en hoe uw hond leert. De cursus bestaat uit 8 wekelijkse groepslessen buiten.

Duur: 8 praktijklessen

Kosten: €155,- (vanaf juli 2023 gaat de prijs omhoog naar €170,-)

Waar en wanneer: Op maandag of donderdag op de locatie aan de Waalsdorpervlakte, lestijd is om 18:30u of om 19:30u

Startdata:

De nieuwe startdata in 2023 zijn:

Op de locatie Den Haag/Scheveningen (Waalsdorpervlakte)

  • maandag 8 mei (VOL) – geen les op 22 en 29 mei
  • donderdag 8 juni
  • donderdag 24 augustus
  • maandag 25 september
  • donderdag 26 oktober

Terug naar het cursusaanbod

Cursusinhoud

Basisvaardigheden
8 praktijklessen van 45 minuten

Prijs €155,-

AANMELDEN

Locatie
De trainingslocatie is buiten. Namelijk op een ruim trainingsveld naast de Waalsdorpervlakte.

Lestijden
De lestijden staan vermeld bij de cursusdata.

hondenschool training