professionele hondenuitlaatservice

Uitlaatservice

Op maandag tot en met donderdag wandel ik in de ochtend met een groepje honden. Maximaal 8 honden lopen mee in deze groep. Dit betekent dat jouw hond niet lang in de bus zit en de groep overzichtelijk blijft. 

groepswandeling

Jouw hond in vertrouwde handen

Tijdens de wandeling zorg ik dat iedere hond zich op zijn gemak voelt en observeer ik voortdurend de interacties tussen de honden. Daar waar nodig zorg ik actief voor rust in de groep en krijgen de honden individuele aandacht. Uiteraard benader ik de honden altijd op een vriendelijke manier en pas ik uitsluitend positieve trainingsmethoden toe.
De wandelingen vinden plaats op veilige locaties, die door de gemeente bestemd zijn tot honden-losloopgebied. In de keuze van de wandellocatie houd ik rekening met de behoeften en karakters van de honden die meewandelen. De honden die meewandelen dragen een PUK hondenservice halsband die voorzien is van een penning met mijn telefoonnummer.
Ik haal de honden thuis op en vervoer ze in een goed onderhouden, elektrische bus die voorzien is van een ventilatiesysteem en anti-slip matten. De laadruimte van de bus is opgesplitst in delen en voorzien van een aantal transportbenches, zodat de honden apart van elkaar kunnen zitten. Uiteraard liggen de honden op dekens in de bus en worden ze afgedroogd en de pootjes geveegd bij thuiskomst na de wandeling.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Hoe werkt het precies?

de bus waarin de honden vervoerd worden voor de hondenuitlaatservice
twee honden tijdens de uitlaatservice
zo werkt het

Jouw hond mee op de wandelingen?

Zodra ik weer plek heb om nieuwe honden mee te nemen op de wandelingen, zal ik dat op deze pagina kenbaar maken. Voor de uitlaatservice haal ik alleen honden op die wonen in de volgende wijken: Segbroek, Valkenboskwartier, Regentessekwartier, Bomenbuurt, Duinoord, Zeeheldenkwartier, Geuzen- en Statenkwartier.

Voordat jouw hond meegaat, kom ik thuis langs voor een uitgebreide kennismaking. Tijdens dit bezoek vertel ik over de werkwijze en beantwoord ik alle vragen. Ik leer jouw hond kennen en wij bespreken het karakter en gedrag van je hond. Hierna volgt een proefwandeling. Als deze naar wens verloopt, kan jouw hond vervolgens op wekelijkse basis mee op stap in de uitlaatservice.

Foto's van de wandelingen