PUK Hondenschool Den Haag

  Van puppycursus tot gevorderde hondentraining.

  De hondenschool in Den Haag voor betrouwbaar en deskundig advies

  PUK Hondenschool

  Op onze hondenschool in Den Haag, Scheveningen bent u van harte welkom met uw puppy, jonge of volwassen hond en herplaatser. U kunt deelnemen aan leuke en leerzame lessen van puppysocialisatie tot gevorderde gehoorzaamheid.

  Wij leren u hoe u uw hond kunt opvoeden en begeleiden zonder dwang of intimidatie. Op een beloningsgerichte werkwijze leert u uw hond te luisteren naar uw commando’s. U werkt aan de onderlinge band tussen u en uw hond en versterkt hiermee op een plezierige manier de gehoorzaamheid van uw hond.

  Persoonlijk en professioneel

  De hondenschool wordt gerund door een gediplomeerd kynologisch gedragstherapeute. Alle instructeurs zijn opgeleid en in het bezit van diverse diploma’s. U kunt van ons de beste zorg en kwaliteit verwachten. De groepen zijn klein, met maximaal 6 deelnemers. Er is aandacht voor u en uw hond en ruimte voor het beantwoorden van uw vragen.

  Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor privétraining aan huis, dit kan voor het opvoeden van uw puppy, het beantwoorden van specifieke vragen over het gedrag van uw hond of in de vorm van gedragstherapie.

  Hondentraining bij PUK Hondenschool

  Iedere hond en eigenaar is anders. Hier houdt puk hondenschool rekening mee. Tijdens de groepslessen is daarom voldoende aandacht voor individuele vragen en oplossingen. De leerdoelen en oefeningen in de les worden aangeboden naar ieders niveau en persoonlijke behoefte.

  De leermethodes die wij hanteren zijn gebaseerd op de laatste inzichten uit onderzoek naar het leervermogen, de psychologie, het trainen en opvoeden van honden. Dit betekent dat wij niet vasthouden aan vastgeroeste gewoontes of methoden en u voorzien van diervriendelijke en effectieve opvoedmethodes.

  Ik kan af liggen!

  Hondenschool Den Haag

  Doe ik voor je!

  Hondenschool Den Haag

  Kom eens bij de baas

  Hondenschool Den Haag

  PUK hondenschool is partner met Prins Petfoods:

  Covid-maatregelen

  Alle lessen op de hondenschool zijn ingericht volgens de Corona maatregelen van de Veiligheidsregio Haaglanden.
  Lees op deze pagina hoe wij op de hondenschool omgaan met de veiligheid van u en onszelf en welke Corona maatregelen wij hanteren.

  Inschrijven voor een cursus

  Wilt u zich direct inschrijven voor een cursus voor u en uw hond? Klik dan op onderstaande button:

  AANMELDEN

  Locatie Hondenschool

  De groepslessen worden gegeven op een schitterende locatie in Den Haag. Op maandag en donderdag op een natuurlijk trainingsveld vlakbij de Waalsdorpervlakte.

  De locatie is goed bereikbaar vanuit:
  * Den Haag
  * Scheveningen
  * Voorburg
  * Leidschendam
  * Ypenburg
  * Rijswijk
  * Wateringen
  * Wateringse Veld
  * Voorschoten
  * Wassenaar

  Meer weten over de locatis waar de trainingen plaatsvinden? Kijk dan op deze pagina.