Cursus Wandelen

Een themacursus voor ontspannen wandelingen.

Ontspannen wandelen

Deze themacursus ontspannen wandelen is geschikt voor iedereen die graag met zijn hond wil wandelen zonder dat getrek aan de lijn. U wilt graag uw hond kunnen uitlaten zonder voortgesleurd te worden of zonder zelf voortdurend uw hond te moeten corrigeren voor zijn getrek aan de lijn.
In deze verkorte cursus van 4 praktijklessen leert u verschillende technieken om het wandelen met uw hond te transformeren van een frustrerende en vermoeiende bezigheid tot een plezier voor u en uw hond. Met diverse oefeningen gaat u aan de slag om uw hond niet alleen te leren om te stoppen met trekken, maar ook om meer met zijn aandacht bij u te zijn.

Praktijk

Deze workshop bestaat uit 4 actieve lessen waarin u technieken en oefeningen leert om uw hond met een slappe lijn te wandelen. U oefent op het trainingsveld en gaat thuis verder aan de slag met de wekelijkse opdrachten. De groepsgrootte bestaat uit maximaal 4 cursisten.


Duur:
4 lessen

Startdata:

Zomer 2023:

  • Workshop van 2 lessen op 17 + 24 juli, kosten €45
  • Themacursus van 4 lessen; data in augustus en september volgen!

Tijdens de zomermaanden worden diverse korte cursussen aangeboden.
Deze zomerklas met het thema “Wandelen” is daar een van. Overige onderwerpen zijn “Zelfbeheersing” en het “Hierkomen”. Voor een overzicht en data van deze zomercursussen, houd deze pagina in de gaten.

Terug naar het cursusaanbod

Cursusinhoud

Thema: wandelen zonder trekken
4 lessen van 40 minuten
Prijs € 85,-

AANMELDEN

Locatie
De trainingslocatie is buiten. Locatie varieert.

Lestijden
De lessen worden gegeven op maandagavond of donderdagavond.