PUK Hondenuitlaatservice Den Haag

  Blijer kunnen we ze niet maken

  Mededeling:

  De uitlaatservice zit momenteel VOL.
  Zoekt u een betrouwbare en professionele uitlaatservice? Neemt u dan zeker contact op met mijn collega Aga Ciach van Haagse Staartjes.


  Hondenuitlaatservice

  Op maandag tot en met donderdag loopt puk hondenservice in de ochtend met een groepje honden. Deze ochtendwandeling vindt plaats tussen 10 uur en half 12. Afhankelijk van uw adres, het karakter van de hond en de ‘match’ in de groep, kan uw hond met mij en de andere honden mee op stap.
  De groep waarmee ik wandel is relatief klein met gemiddeld 6 tot 8 honden per groep. Dit betekent dat uw hond niet lang in de bus zit en de groepen overzichtelijk blijven. Ook let ik goed op de samenstelling van de groep, zodat iedere hond het naar zijn zin heeft en er voldoende aandacht voor iedere individuele hond is.

  Hondenuitlaatservice met jarenlange ervaring

  De uitlaatservice wordt verzorgd door gecertificeerd gedragstherapeute Nicolle Bisschoff. Vanwege jarenlange ervaring met diverse honden en de gevolgde opleidingen kunt u met een gerust hart uw hond aan mij toevertrouwen. Met mijn achtergrond als universitair opgeleid gedragsbioloog en mijn dagelijkse werk als kynologisch instructeur en gedragstherapeut, laat ik de honden op een veilige manier genieten van een gezellige wandeling met soortgenoten. Haarscherp houd ik daarbij alle honden in de gaten en zorg ik voor voldoende inspanning en ontspanning tijdens de wandelingen.

  Honden in de volgende wijken zijn welkom in de uitlaatservice:
  * Segbroek/Valkenbos
  * Bomenbuurt
  * Statenkwartier
  * Duinoord
  * Zeeheldenkwartier
  Staat uw wijk hier niet tussen, neem dan contact op voor de mogelijkheden!

  Voor een intakegesprek neemt u contact met mij op via

  e-mail: contact@puk-hondenservice.nl

  He ho he ho

  Uitlaatservice

  Ochtendveld

  Uitlaatservice

  Hi!

  Uitlaatservice