PUK Hondenuitlaatservice Den Haag

  Blijer kunnen we ze niet maken

  Hondenuitlaatservice

  Iedere werkdag loopt puk hondenservice met twee groepen honden, een ochtendgroep (wandeling tussen 10 en 12 uur) en een middaggroep (tussen 13 en 15 uur). Afhankelijk van uw adres, eventuele tijdsvoorkeur en de ‘match’ in de groep, gaat uw hond mee op stap in de ochtend- of de middaggroep.
  Bij ons zijn de groepen klein, wat inhoudt dat uw hond niet lang in de bus zit en de groepen overzichtelijk blijven. Ook letten wij goed op de samenstelling van de groep, zodat iedere hond het naar zijn zin heeft en er voldoende aandacht voor iedere individuele hond is.

  Hondenuitlaatservice met jarenlange ervaring

  De uitlaatservice wordt verzorgd door Nicolle Bisschoff en Sanne van Wijk. Vanwege jarenlange ervaringen met diverse honden en de gevolgde opleidingen kunt u uw hond met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Zowel, Nicolle (gedragsbioloog en bevlogen kynologisch instructeur) als Sanne (gecertificeerd HUS aan de Martin Gaus Academie), laten de honden op een veilige manier genieten van een gezellige wandeling met soortgenoten. Haarscherp houden wij daarbij alle honden in de gaten en zorgen we voor voldoende inspanning en ontspanning tijdens de wandelingen.

  Wij halen honden op in de volgende wijken:
  * Segbroek/Valkenbos
  * Bloemenbuurt
  * Bomenbuurt
  * Vogelwijk
  * Statenkwartier
  * Duinoord
  * Zeeheldenkwartier
  Staat uw wijk hier niet tussen, neem dan contact op voor de mogelijkheden!

  Voor een intakegesprek neemt u contact met ons op via

  e-mail: contact@puk-hondenservice.nl

  He ho he ho

  Uitlaatservice

  Ochtendveld

  Uitlaatservice

  Hi!

  Uitlaatservice

  — De Winkel bevindt zich nog in testfase. Bestellingen zullen niet worden uitgeleverd. voor meer info gebruik het contactformulier Sluiten