Training-op-maat

Tijdens de training-op-maat heeft u de mogelijkheid uw hond te laten trainen tijdens zijn uitlaatronde! Deze service bestaat uit individuele training van uw hond door een gediplomeerd kynologisch gedragstherapeut.

Terwijl u op uw werk bent kom ik op een afgesproken tijdstip langs om uw hond uit te laten en tegelijkertijd te trainen op specifiek gedrag van uw hond. Dit kan bijvoorbeeld in het geval uw hond ongewenst gedrag vertoont zoals uitvallen naar andere honden, najagen van joggers, angstig of agressief gedrag vertoont of druk en oncontroleerbaar gedrag.

Tijdens deze trainingen neem ik uw hond mee naar buiten en ga ik trainen op met u afgesproken gedrag van de hond. Deze wandelingen kunnen zowel aan de lijn als los van de lijn plaatsvinden, afhankelijk van het gedrag waarop getraind wordt. Veiligheid en welzijn van de hond en omgeving staan hierbij voorop.
Ook als uw hond geen specifiek probleemgedrag vertoont, kunt u gebruik maken van deze service. Tijdens deze individuele trainingswandelingen met uw hond zal de invulling van de training steeds aangepast zijn aan de behoefte en mogelijkheden van de hond en eigenaar op dat moment.

Vaak raad ik deze trainingen aan als onderdeel van een gedragstherapie-traject. Als ervaren instructeur en gedragstherapeut kan ik u namelijk helpen het ongewenste gedrag van uw hond sneller en effectiever om te buigen naar het gewenste gedrag. Bij probleemgedrag van uw hond kom ik dan eerst bij u thuis langs voor een gedragsconsult (€75 voor uitgebreide intake) voor een analyse van het gedrag van uw hond. Vervolgens gaat u aan de slag met de adviezen die hieruit volgen en kunt u dit traject ondersteunen met privélessen en deze training-op-maat.

 

Tarief: €30,- per trainingswandeling (30-45 min.)

Terug naar het cursusaanbod

Cursusinhoud

Afgestemd op uw behoefte en wensen
Training-op-maat
€30 per training (30-45 min.)

AANMELDEN

Locatie
De trainingen vinden plaats bij u thuis of op een geschikte buitenlocatie.

Lestijden
De trainingen kunnen ingepland worden op alle doordeweekse dagen in de middag (vanaf 12:30u).