Aga Ciach

Aangenaam, mijn naam is Aga. Sinds oktober 2020 assisteer ik met trots Nicolle bij PUK Hondenschool in Rijswijk.

Ik vind het belangrijk om honden een diervriendelijke en duidelijke omgeving te bieden, waarin ze zich veilig voelen en met zelfvertrouwen de wereld in leren kijken. Via training en socialisatie leren honden om mee te draaien in onze menselijke maatschappij, waarbij beloning van positief gedrag van de hond een waardevol instrument is. Elke hond is uniek en verdient een eigen begeleiding, benadering en omgang. Dit maakt het werken met honden zo extreem leuk, je raakt nooit uitgeleerd.

Om nog beter te leren begrijpen wat een hond met zijn gedrag wilt zeggen, heb ik geaccrediteerde opleidingen gevolgd. Onder andere de opleiding voor professionele hondenuitlaatservice en tot kynologisch instructeur aan de Martin Gaus Academie. Ook mijn praktijkervaring in de beste trainingsmethodes, lichaamstaal van honden en hondenrassen heb ik opgedaan bij de Martin Gaus Hondenschool. In 2021 staat de opleiding Prins Health Coach op de agenda.

In 2020 heb ik ook mijn droom gerealiseerd en mijn hondenuitlaatservice Haagse Staartjes opgericht. Haagse Staartjes is ontstaan uit pure liefde en compassie voor dieren. Ik realiseerde me al snel dat één van de gelukkigste momenten van mijn dag de blije groet van mijn hond was, elke keer als ik met hem ging wandelen. Het hebben van honden betekent ook dat ik begrijp hoe belangrijk uw hond voor u is. En hoe belangrijk het is dat er met liefde, aandacht en veiligheid voor uw hond wordt gezorgd.

Terug naar het team