Puppycursus, voor de opvoeding van uw puppy

Puppycursus in Den Haag en Rijswijk.

Puppycursus

Puppycursus: vanaf de leeftijd van 8 weken tot ongeveer 16 weken is uw puppy welkom om te starten met de puppycursus. De lessen in de puppycursus worden ingericht op de leeftijd en ontwikkelingsfase van uw puppy.

Tijdens de puppycursus leert u onder andere hoe u uw puppy socialiseert met zijn omgeving. Dit betekent dat we de puppy’s voorbereiden op het leven in de grote wijde wereld. Tijdens de praktijklessen maken we veel gebruik van stimuli en attributen om de pups hieraan te leren wennen. Ook zetten we bijvoorbeeld joggers, fietsers, personen in uniform en met hoeden of paraplu’s in, om uw pup te socialiseren en een goede band met mensen en soortgenoten aan te leren.

Veel aandacht wordt besteedt aan het opvoeden van de pup en de typische puppygedragingen zoals speelbijten, opspringen en ongecontroleerd gedrag. We leren u op een effectieve en positieve wijze hiermee om te gaan. Met heldere oefeningen begeleidt u uw pup tot een stabiele en zelfverzekerde hond.
Alle oefeningen zijn zo ingericht dat u hiermee een sterke band opbouwt tussen u en uw hond. Per cursus zijn de oefeningen afgestemd op de leeftijd en ontwikkelingsfase van uw puppy en worden de oefeningen verder uitgebouwd.

Duur: 8 wekelijkse lessen van een half uur

Waar en wanneer: Op maandag of donderdag op de locatie aan de Waalsdorpervlakte, lestijd is om 17:45u

Kosten: €145,-

Startdata:

De nieuwe startdata in 2023 zijn:

Op de locatie Den Haag/Scheveningen (Waalsdorpervlakte)

  • maandag 27 februari (VOL)
  • donderdag 16 maart (VOL)
  • maandag 8 mei
  • donderdag 1 juni

Een week later dan startdatum instromen in de puppycursus is mogelijk indien plek, de gemiste 1e groepsles kan tevens ingehaald worden middels een privéles aan huis.

  • Extra informatie:

Artikelen over opvoeding, gedrag en socialisatie van de hond.

Liever alle aandacht voor u en uw pup en niet in een groep? Boek dan een privétraining aan huis, waarbij al uw vragen over de opvoeding van de pup behandeld worden!
Deze privétrainingen kunnen in de middag worden ingeroosterd vanaf 13:00u. De kosten van een puppy consult aan huis bedragen €50,- per afspraak van 45 minuten. Of u kiest voor een startpakket van 3 lessen van 45 minuten, deze kost €147,-
Meer informatie hierover? Neem contact op via whatsapp naar 06-199 991 74 of stuur een mail!  

<Terug naar het cursusaanbod>

Cursusinhoud

Socialisatie + opvoeding
8 praktijklessen van 30 minuten
Kosten: €145,-

AANMELDEN

Locatie
De trainingslocatie is buiten. In een mooi en groen gebied naast de Waalsdorpervlakte.

Lestijden
De lestijden staan vermeld bij de startdata.