Puppycursus, voor de opvoeding van uw puppy

Puppycursus in Den Haag en Rijswijk.

Puppycursus


Covid-update: de groepslessen vinden plaats volgens de geldende corona maatregelen van de gemeente. Dit betekent dat wij ruime onderlinge afstand houden, nooit met teveel personen tegelijk op de trainingslocatie aanwezig zijn en in kleine groepjes werken.

Ook is er de mogelijkheid om de puppycursus middels privélessen te volgen. Dit kan gewoon bij u thuis! Het startpakket bestaat uit 3 lessen van 45 minuten en kost €147,-. Meer informatie hierover? Neem contact op via 06-199 991 74 of stuur een mail!


Puppycursus: vanaf de leeftijd van 8 weken tot 16 weken is uw puppy welkom om te starten met de puppycursus. De lessen in de puppycursus worden ingericht op de leeftijd en ontwikkelingsfase van uw puppy.

Tijdens de puppycursus leert u onder andere hoe u uw puppy socialiseert met zijn omgeving. Dit betekent dat we de puppy’s voorbereiden op het leven in de grote wijde wereld. Tijdens de praktijklessen maken we veel gebruik van stimuli en attributen om de pups hieraan te leren wennen. Ook zetten we bijvoorbeeld joggers, fietsers, personen in uniform en met hoeden of paraplu’s in, om uw pup te socialiseren en een goede band met mensen en soortgenoten aan te leren.

Veel aandacht wordt daarnaast besteedt aan het opvoeden van de pup en de typische puppygedragingen zoals speelbijten, opspringen en ongecontroleerd gedrag. We leren u op een effectieve en positieve wijze hiermee om te gaan. Met heldere oefeningen begeleidt u uw pup tot een stabiele en zelfverzekerde hond.
Alle oefeningen zijn zo ingericht dat u hiermee een sterke band opbouwt tussen u en uw hond. Per cursus zijn de oefeningen afgestemd op de leeftijd en ontwikkelingsfase van uw puppy en worden de oefeningen verder uitgebouwd.

Duur: 8 wekelijkse lessen van een half uur

Wanneer?: op maandag of donderdag, starttijd om17:45u of 18:15u, afhankelijk van de groep waarin u wordt ingedeeld

Kosten: €145,-

Waar:
Op maandagavond op de locatie naast de Waalsdorpervlakte,
op donderdagavond op de locatie aan de Guntersteinweg

Startdata:

Op de locatie Den Haag/Scheveningen (Waalsdorpervlakte):

Op maandagavond:

  • start Puppycursus op 12 juli (VOL)
  • start Puppycursus op 26 juli (VOL)
  • start Puppycursus op 13 september (VOL)
  • start Puppycursus op 15 november (VOL)
  • In 2022 starten de groepslessen weer in maart! Houd de website in de gaten of mail om op de wachtlijst geplaats te worden. U kunt in de wintermaanden wel terecht voor individuele training aan huis.

Op de locatie Den Haag/Rijswijk (Guntersteinweg):

Op donderdagavond:

  • start Puppycursus op 8 juli (VOL)
  • start Puppycursus op 26 augustus (VOL)
  • start Puppycursus op 4 november
  • In 2022 starten de groepslessen weer in maart! Houd de website in de gaten of mail om op de wachtlijst geplaats te worden. U kunt in de wintermaanden wel terecht voor individuele training aan huis.

Ook is er de mogelijkheid voor privé-training op locatie of om een puppycursus aan huis te volgen! Mail ons om de mogelijkheden te bespreken.

  • Extra informatie:

Artikelen over opvoeding, gedrag en socialisatie van de hond.

Liever alle aandacht voor u en uw pup en niet in een groep? Boek dan een privétraining aan huis, waarbij al uw vragen over de opvoeding van de pup behandeld worden! Deze privétrainingen kunnen iedere middag worden ingeroosterd vanaf 14:00u. De kosten van een puppy consult aan huis bedragen €50,- per afspraak van 45 minuten.

<Terug naar het cursusaanbod>

Cursusinhoud

Socialisatie + opvoeding
8 praktijklessen van 30 minuten
Kosten: €145,-

AANMELDEN

Locatie
De trainingslocatie is buiten. In een mooi en groen gebied naast de Waalsdorpervlakte (op maandag) en op een omheinde locatie van Middin aan de Guntersteinweg (op donderdag).

Lestijden
De lestijden staan vermeld bij de startdata.