PUK Hondenschool Den Haag

  Van puppycursus tot gevorderde hondentraining.

  De hondenschool in Den Haag voor betrouwbaar en deskundig advies

  PUK Hondenschool

  Op onze hondenschool in Den Haag bent u van harte welkom met uw pup, jonge of oude hond en herplaatser. U kunt deelnemen aan leuke en leerzame lessen van puppysocialisatie tot gevorderde gehoorzaamheid.

  Wij leren u hoe u uw hond kunt opvoeden en begeleiden zonder dwang of intimidatie. Op een beloningsgerichte werkwijze leert u uw hond te luisteren naar uw commando’s. U werkt aan de onderlinge band tussen u en uw hond en versterkt hiermee op een plezierige manier de gehoorzaamheid van uw hond.

  Persoonlijk en professioneel

  De hondenschool wordt gerund door een gediplomeerd kynologisch gedragstherapeute. Alle instructeurs zijn hoog opgeleid en in het bezit van diverse diploma’s. U kunt van ons dan ook de beste zorg en kwaliteit verwachten. De groepen zijn klein, met maximaal 6 deelnemers. Er is aandacht voor u en uw hond en ruimte voor het beantwoorden van uw vragen.

  Ik kan af liggen!

  Hondenschool Den Haag

  Doe ik voor je!

  Hondenschool Den Haag

  Kom eens bij de baas

  Hondenschool Den Haag

  Locaties Hondenschool

  De groepslessen worden gegeven op twee schitterende locaties in Den Haag. Op maandagavond vinden de hondentrainingen plaats op een veld naast de Waalsdorpervlakte. Op donderdagavond op een omheind terrein aan de Guntersteinweg.

  Beide locaties zijn goed bereikbaar vanuit:
  * Den Haag
  * Scheveningen
  * Voorburg
  * Leidschendam
  * Ypenburg
  * Rijswijk
  * Wateringen
  * Wateringse Veld
  * Voorschoten
  * Wassenaar

  AANMELDEN