VervolgCombi-cursus

Combinatie van Gehoorzaamheid en Fun bij PUK hondenschool.

VervolgCombi

U kunt zich inschrijven voor deze VervolgCombi-cursus nadat u de reguliere Vervolgcursus hebt doorlopen. Deze cursus gaat verder in op de oefeningen die de honden tot nu toe aangeleerd hebben. Daarnaast komen allerlei fun oefeningen aan bod in de lessen. De cursus is bedoeld om op een speelse manier de gehoorzaamheid van de hond te verbeteren en samen bezig te zijn.

In deze groepscursus is er alle ruimte voor de eigenaren en honden om de oefeningen op ieders niveau uit te voeren. Kunnen jij en je hond de oefeningen los uitvoeren, dan gaan jullie daar mee aan de slag. Houd je je hond liever aan de lijn, dan is dat ook prima.

Praktijk

De praktijklessen van deze leuke cursus zijn iedere keer anders en verrassend voor u en uw hond. De oefeningen worden uitdagend gemaakt met afleidende prikkels om de honden heen en de honden leren om onder alle omstandigheden de aandacht voor de eigenaar te houden. De honden leren o.a. om vooruit te gaan naar een target, te springen over een horde (evt. inclusief apport), volgen met aandacht voor de eigenaar en het negeren van honden en voedsel. Ook gaan jullie aan de slag met spellen, behendigheid en neuswerkopdrachten.

Duur: 8 weken, iedere maandagavond les

Kosten: €170

Startdata:

Ntb

Terug naar het cursusaanbod

Cursusinhoud

Gehoorzaamheid & Fun
8 lessen van 45 minuten
Prijs € 170,-

AANMELDEN

Locatie
De trainingslocatie is buiten. In een mooi en groen gebied naast de Waalsdorpervlakte.

Lestijden
De lessen worden gegeven op maandag- of donderdagavond.