Gehoorzaamheid 2

Cursus Gehoorzaamheid 2 in Den Haag bij PUK hondenschool.

Gehoorzaamheid 2

De cursus gehoorzaamheid 2 is de opvolger van de cursus gehoorzaamheid 1 en gaat verder in op alle oefeningen die de honden tot nu toe aangeleerd hebben. De oefeningen worden uitdagender gemaakt met meer afleidende prikkels om de honden heen en de honden leren om onder alle omstandigheden de aandacht voor de eigenaar te houden.

In deze groepscursus gaan de eigenaren en honden steeds meer oefeningen los uitvoeren. Apporteren van een speeltje wordt uitgebreid met het apporteren en springen over een horde. Alle oefeningen worden steeds gevarieerder en in onvoorspelbare volgordes aangeboden aan de honden.

Praktijk
De praktijklessen van de cursus gehoorzaamheid 2 vormen een ware uitdaging voor u en uw hond. Oefeningen worden uitdagender door de inzet van afleidende prikkels. De hond leert op afstand van u op signalen te reageren, zoals zitten en liggen op handgebaar. De hond leert een voorwerp te apporteren over een horde heen. Het vooruit sturen van de hond wordt verder uitgebouwd.

Duur: 10 weken, iedere maandagavond les

Kosten: €145

Startdata:

Ntb

 

Terug naar het cursusaanbod

Cursusinhoud

Vervolg op Gehoorzaamheid 1
10 lessen van 50 minuten
Laatste les is examen
Prijs € 145,-

AANMELDEN

Locatie
De trainingslocatie is buiten. In een mooi en groen gebied naast de Waalsdorpervlakte.

Lestijden
De lessen worden gegeven op maandag- of woensdagavond.


— De Winkel bevindt zich nog in testfase. Bestellingen zullen niet worden uitgeleverd. voor meer info gebruik het contactformulier Sluiten