Gehoorzaamheid 1

Cursus Gehoorzaamheid 1 in Den Haag bij PUK hondenschool.

Gehoorzaamheid 1

De cursus gehoorzaamheid 1 is voor alle honden die de basisvaardigheden zoals zitten en liggen op stemcommando kennen en het blijven/wachten en hierkomen al (redelijk) beheersen. Deze cursus is tevens het vervolg voor honden die de basiscursus hebben afgerond.

Deze groepscursus is geschikt voor alle eigenaren en honden die graag de algehele gehoorzaamheid willen verbeteren – zoals een betere ‘hierkomen’ of een betrouwbare ‘los’. De honden en de eigenaren leren nog beter met elkaar te communiceren. Gehoorzaamheidsoefeningen worden afgewisseld met funopdrachten, zodat de samenwerking tussen hond en eigenaar zich blijft ontwikkelen.

Praktijk
In deze cursus gaan u en uw hond verder aan de slag met uitbouwen van de basisvaardigheden. Oefeningen die in de basiscursus zijn aangeleerd, worden verder uitgebreid en moeilijker gemaakt. Apporteren van een speeltje en het nemen van een horde zijn ook een standaard onderdeel van deze cursus. Ook nieuwe oefeningen worden aangeleerd zoals staan en het vooruit sturen van de hond.

Duur: 10 weken

Kosten: €155

Startdata:

Maandag 23 september 2019, lestijd 19:00u (VOL)

 

Terug naar het cursusaanbod

Cursusinhoud

Vervolg op basiscursus
10 lessen van 45 minuten
Prijs € 155,-

AANMELDEN

Locatie
De trainingslocatie is buiten. In een groen gebied naast de Waalsdorpervlakte (op maandag) of op een omheinde locatie van Middin aan de Guntersteinweg (op donderdag).

Lestijden
De lessen worden gegeven op maandagavond of donderdagavond 19:00u.