Vervolgcursus

Voor een Gehoorzame hond in Den Haag bij PUK hondenschool.

Vervolgcursus

Deze gehoorzaamheidscursus is voor alle honden die de basisvaardigheden zoals zitten en liggen op stemcommando kennen en het blijven/wachten en hierkomen al (redelijk) beheersen. Deze cursus is het vervolg voor honden die de basiscursus hebben afgerond.

De Vervolgcursus is geschikt voor alle eigenaren en honden die graag de algehele gehoorzaamheid willen verbeteren – zoals een betere ‘hierkomen’ of een betrouwbare ‘los’. De honden en de eigenaren leren nog beter met elkaar te communiceren. Gehoorzaamheidsoefeningen worden afgewisseld met funopdrachten, zodat de samenwerking tussen hond en eigenaar zich blijft ontwikkelen.

Praktijk

In deze gehoorzaamheidscursus gaan u en uw hond verder aan de slag met uitbouwen van de basisvaardigheden. Oefeningen die in de basiscursus zijn aangeleerd, worden verder uitgebreid en moeilijker gemaakt. Apporteren van een speeltje en het nemen van een horde zijn ook onderdeel van deze cursus. Ook leren u en uw hond nieuwe oefeningen aan zoals staan, aan de voet en het vooruit sturen van de hond.

Duur: 8 weken

Kosten: €155 (vanaf juli 2023 gaat de prijs omhoog naar €170,-)

Waar en wanneer: Op maandag of donderdag op de locatie aan de Waalsdorpervlakte, lestijd is om 19:30u

Startdata:

De volgende startdata in 2023 zijn:

Op de locatie Den Haag/Scheveningen (Waalsdorpervlakte)

  • donderdag 8 juni
  • donderdag 24 augustus

Terug naar het cursusaanbod

Cursusinhoud

Vervolg op basiscursus
8 lessen van 45 minuten
Prijs €155,-

AANMELDEN

Locatie
De trainingslocatie is buiten. In een groen gebied naast de Waalsdorpervlakte (maandag) of op een omheinde locatie van Middin aan de Guntersteinweg (donderdag).

Lestijden
De lestijden staan vermeld bij de startdata.