Gedragstherapie

Begeleiding bij probleemgedrag van uw hond.

Gedragstraining

LET OP: momenteel is er een lange wachtlijst. Nieuwe casussen kan ik voorlopig helaas niet aannemen. Zodra inschrijven voor de wachtlijst weer mogelijk is, zal dat hier gecommuniceerd worden.

Gedragstraining is bedoeld voor de honden waarmee de eigenaren problemen ervaren. Deze service bestaat uit individuele training voor u en uw hond door een gediplomeerd kynologisch gedragstherapeut.

Het kan bijvoorbeeld zijn dat uw hond ongewenst gedrag vertoont zoals uitvallen naar andere honden, najagen van joggers, angstig of agressief gedrag vertoont, bang is voor vuurwerk of verkeer, of zich druk en oncontroleerbaar gedraagt. In deze of soortgelijke gevallen kunt u mijn hulp inschakelen om het ongewenste gedrag van uw hond effectief om te buigen naar gewenste gedrag.

Deze trainingen zijn onderdeel van een gedragstherapie-traject. Bij probleemgedrag van uw hond kom ik eerst bij u thuis langs voor een gedragsconsult (ruim 1,5 tot 2 uur) voor een analyse van het gedrag van uw hond. Vervolgens gaat u aan de slag met de adviezen die hieruit volgen en kunt u dit traject ondersteunen met gedragstrainingen.

Tarief:

€115,- voor de intake van het gedragstraject (ongeveer 90 min.) incl uitgebreid anamneseformulier
€67,50 per gedragstraining (50-60 min.)

Terug naar het cursusaanbod

Inhoud

Afgestemd op uw behoefte en wensen
Gedragstraining
€115 voor de uitgebreide intake
€67,50 per training (50-60 min.)

AANMELDEN

Locatie
De trainingen vinden plaats bij u thuis of op een geschikte buitenlocatie.

Lestijden
De trainingen kunnen ingepland worden op doordeweekse dagen maandag tot en met donderdag in de middag (vanaf 13:00u).