Cursusaanbod PUK hondenschool Den Haag

Op maandag- en donderdagavond kunt u met uw hond terecht voor diverse cursussen.

Puppycursus

Deze cursus staat volledig in het teken van het socialiseren en opvoeden van de pup. Een goede start met uw pup bereikt u met een goede socialisatie. Hier leert u de juiste handvatten voor het opvoeden van uw pup tot een sociale hond.
Duur: 8 praktijklessen op maandag of donderdag
Meer informatie

Basiscursus

De basiscursus is geschikt voor honden van alle leeftijden en is tevens het vervolg op de puppysocialisatiecursus. In deze cursus leren u en uw hond alle basiscommando’s zoals zitten, liggen, hierkomen, wandelen aan de lijn, aandacht, loslaten. We leggen de basis voor een goed luisterende en sociale huishond.
Duur: 8 praktijklessen
Meer informatie

Vervolgcursus

Na de basiscursus is uw hond klaar voor de cursus Vervolgcursus. Deze cursus is tevens voor alle honden die de basiscommando’s zoals zitten, liggen en hierkomen al (enigszins) kennen of al elders een cursus hebben gevolgd.
Duur: 8 praktijklessen
Meer informatie

VervolgCombi-Cursus

Wilt u verder met het perfectioneren van de commando’s van uw hond? Of vindt u het gewoon leuk om bezig te zijn met uw hond, dan kunt u na de Vervolgcursus verder met deze cursus. Deze cursus is een combinatie van gehoorzaamheid en verschillende fun elementen.
Duur: 8 praktijklessen
Meer informatie

Funklas

Dit is een interactieve en uitdagende cursus voor de sportieve hond en eigenaar. De lessen worden wekelijks afgewisseld met oefeningen van verschillende disciplines uit de hondensport en -spellen.
Duur: 6 lessen
Meer informatie

Themacursus Hierkomen

De themacursus Hierkomen is voor alle honden en eigenaren die hun band willen verstevigen en het hier-commando goed willen aanleren of verbeteren.
Duur: 4 lessen
Meer informatie

Themacursus Wandelen zonder trekken

In deze korte themacursus worden u diverse methodes aangereikt om uw hond te leren aan een ontspannen lijn met u mee te lopen.
Duur: 4 lessen
Meer informatie

Privé-les

Ook voor individuele begeleiding kunt u terecht bij puk hondenschool. Tijdens een privé-les gaan we aan de slag met precies die oefeningen die u graag wilt leren aan uw hond.
Duur: gemiddeld 50 minuten per les.
Meer informatie