Basiscursus PUK Hondenservice Den Haag

Basiscursus in Den Haag bij PUK hondenschool.

Basiscursus

De basiscursus is geschikt voor alle honden vanaf ongeveer 5 maanden oud en is tevens het vervolg op de puppycursus. U kunt ook deelnemen aan de cursus als u een (oudere) hond geadopteerd of uit het asiel heeft.

In deze cursus leren u en uw hond de basisoefeningen voor een prettige samenwerking. De nadruk ligt op het opbouwen en onderhouden van een goede band. Een goede band met uw hond betekent investeren in tijd en aandacht voor uw hond. Door op een positieve en ongedwongen wijze met uw hond bezig te zijn, investeert u in een sociale en lieve huishond, een maatje voor het leven.
Alle oefeningen worden stap-voor-stap aangeleerd en op maat aangeboden. Een oefening die uw hond al beheerst, wordt verder uitgebouwd.

Praktijk en theorie

In deze cursus leren u en uw hond de basisvaardigheden zoals zitten, liggen, hierkomen, wandelen aan de lijn, aandacht voor u en negeren van omgeving, loslaten van een speeltje. De cursus bestaat uit 10 wekelijkse praktijklessen en een theorieavond. Tijdens de theorieavond krijgt u inzicht in hoe uw hond het beste leert en gaan we dieper in op de lichaamstaal van honden.

Duur: 10 praktijklessen + 1 theorieavond

Kosten: €165,-

Waar en wanneer: Op maandagavond om 20:00u op de locatie aan de Waalsdorpervlakte, of op donderdagavond om 20:00u op de locatie aan de Guntersteinweg

Startdata:

Donderdag 14 november 2019 – (2 plekken vrij)

Maandag 18 november 2019 – (VOL)

Donderdag 5 maart 2020

Maandag 9 maart 2020

Terug naar het cursusaanbod

Cursusinhoud

Basisvaardigheden
1 theorieavond
10 praktijklessen van 45 minuten

Prijs € 165,-

schrijf in

Locatie
De trainingslocatie is buiten. In een mooi en groen gebied naast de Waalsdorpervlakte (op maandag) en op een omheinde locatie van Middin aan de Guntersteinweg (op donderdag).

Lestijden
De lessen worden gegeven op maandagavond en op donderdagavond om 20.00u.

De theorieavond wordt gegeven op een dinsdagavond van 19.00 tot 21.00 uur.

hondenschool training